EVEN VOORSTELLEN

Leer het team van Fotografencafé kennen. Heb je vragen of ideeën? Stuur één van ons een bericht!

Linda van den Berg

Fotograaf/vormgever

Het begon voor grafisch vormgever Linda van den Berg in Soesterberg al op jonge leeftijd met tekenen en schilderen. Uiteindelijk koos ze voor fotografie als creatieve hobby. Linda heeft fotografie gestudeerd aan de fotovakschool in Apeldoorn.

In 1996 ben ik afgestudeerd aan de HKU Hogeschool voor de Kunsten Utrecht , afdeling fotografische vormgeving. Daarna heb ik lang in opdracht gefotografeerd. Momenteel maak ik vrij werk op de Iphone en ben ik actief in de organisatie van het Fotografencafé en fotofestival 033Fotostad. Gek op beeld maar ook op film, muziek, honden, fitness en natuur.

Mets Julianus

Fotograaf

Al sinds mijn jeugd fotografeer ik mensen in hun omgeving; op zoek naar het karakter van de persoon of situatie en dit in beeld brengen. Mijn stijl wordt omschreven als puur, gevoelig, direct, echt, karaktervol, treffend en vervreemdend, maar ook gewoon goed, mooi en zoals afgesproken.

Feike Faase

Fotograaf

Na het afronden van de fotoacademie in 2008 ben ik werkzaam als professioneel fotograaf. De afgelopen jaren heb ik mij vooral bezig gehouden met landschaps- en reisfotografie. Ik ben over de wereld gereisd en heb ik mijn ervaringen in beeld samengevat. Naast fotograaf ben ik organisator van het Fotografencafé Amersfoort.

ONZE PARTNERS

Wij zijn zeer dankbaar aan onze partners die ons helpen het Fotografencafé mogelijk te maken. Zonder hun hulp was dit nooit gelukt!