Fotografencafé te gast in het Rietveldpaviljoen

Donderdag 19 december is het Fotografencafé Amersfoort te gast in het Rietveldpaviljoen. Het thema van de avond is: laat ’s wat zien. De avond wordt gepresenteerd door Henk Logman, galeriehouder en coach van beginnende kunstenaars.

Tijdens de avond kijken we samen naar de fotografie expositie Fotofinish. Een internationale expositie met werk van 14 talentvolle fotografen uit de lichting 2018 en 2019 – in samenwerking met het Fotomuseum Antwerpen. Fotografen Marcel Kolenbrander, Monique Rossen, Bo Borkus (net afgestudeerd) en Renée Stravers (net afgestudeerd) vertellen hoe ze te werk gaan, welke technieken ze gebruiken en hoe zien zij de toekomst na het afstuderen. 

Na de pauze gaan Henk Logman en ‘kunstondernemers’ Hilma en Jeroen Hindriks met elkaar in gesprek. Jeroen en Hilma bieden met hun bedrijf DraumList een platform voor kunstenaars en kunstprojecten. Zij vertellen over hoe ze kunstenaars helpen/ begeleiden/ stimuleren hun werk onder de aandacht te brengen. Er is voldoende tijd om ook zelf vragen te stellen. Wat wil jij nog graag leren of weten?

In het Rietveldpaviljoen is altijd en voor iedereen wat te doen! Kortom, we laten je zeker wat bijzonders zien!

Kom je ook?

Fotografencafé Amersfoort

Donderdag 19 december 2019, inloop vanaf 19.30 uur, start 20:00 uur.
Rietveldpaviljoen in Amersfoort
Entree: gratis, vrijwillige bijdrage wordt erg gewaardeerd.
Graag vooraf aanmelden: info@fotografencafe.nl.

Blijf op de hoogte van al onze activiteiten!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Fotografencafé Amersfoort Privacy Policy.