Groot formaat Fotografencafé

Het Fotografencafé Amersfoort opent het nieuwe seizoen op zondag 24 september in groot formaat, met een inspirerend programma in en samen met het Stijlpaviljoen.

  • Henk Logman geeft een presentatie over het Stijlpaviljoen in het bijzonder en beeldende kunst en fotografie in het algemeen.
  • Daarna gaan we samen met David Pronk naar buiten, waar hij live demonstreert hoe hij een drone gebruikt bij zijn fotografie. Een ontdekking van architectuurfotografie in combinatie met drones.
  • Na dit avontuur gaan we analoog verder met Peter van Hal, die een vergeten ambacht weer tot leven brengt: collodion fotografie. Collodion is een bijzonder fascinerend en moeilijk proces waarbij chemie een centrale rol speelt.

Tijdens dit Fotografencafé in groot formaat vragen we de gasten het evenement op eigen wijze vast te leggen. Maak een foto (serie) van de opening geïnspireerd op de Stijl. De opening kun je op verschillende manieren zelf invullen: een opening naar iets anders, een opening in een gebouw of een andere ruimte of de opening zoals hij plaatsvindt op 24 september. Doel is een prachtig promofilmpje te maken over de gezelligheid en meerwaarde van het Fotografencafé in Amersfoort. Komt jouw foto ook in het promofilmpje?

Tot slot is er de magische soep van Linda. Kortom: een topmiddag!
Graag even aanmelden via Facebook of info@fotografencafe.nl
Van harte welkom,
Fotografencafé

Deze keer is het Fotografencafé op het (bouw)terrein van het Stijlpaviljoen!
Datum: zondag 24 september 2017
Fotografencafé start: 14h00, eerste presentatie: 14h15
Afronding: 17h00, waarna ongedwongen samenzijn met een hapje en drankje.
Toegang: € 10,00
Opmerking: Er zijn geen sanitaire voorzieningen aanwezig op het terrein van het Stijlpaviljoen. Op het Eemplein zijn de toiletten van Kadecafe te gebruiken.
Facebook event

 

Blijf op de hoogte van al onze activiteiten!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Dank je wel, je bericht is verzonden!
Helaas, het is niet gelukt je bericht te sturen. Probeer het (later) nog eens.

Fotografencafé Amersfoort Privacy Policy.