Frans van Zaalen heeft dit jaar op Valentijnsdag op 4 Stations in Nederland heel veel knuffelende mensen gefotografeerd. Over zijn enthousiasme voor “Heel Holland Hugt” en zijn belevenissen als fotograaf komt hij vertellen. Maar ook over straatfotografie en waar hij zoal tegen aan loopt. Mag je zomaar iedereen op straat fotograferen, laat staan de foto`s publiceren?

Rob Renshoff praat ons bij over de ontwikkelingen en plannen bij Het “Amersfoorts Huis van de Fotografie” ( werktitel ) Er word op dit moment onderzoek gedaan naar de haalbaarheid van dit initiatief. Mogelijke locatie is Het Rietveldpaviljoen; voorheen museum De Zonnehof.

Ralf de Jong van KadeBoeken. In- & verkoop van boeken en prenten is ook te gast in het fotografencafé. Wist je dat kAdeBoeken een mooie ruime selectie nieuwe en gebruikte fotoboeken heeft? Ralf zal daarin een aantal bijzondere keuzes laten zien!

Wat is jouw favoriete fotoboek? Maak een foto van de cover en post dit samen met een korte omschrijving op deze Facebook pagina. Hiermee maak je duidelijk waarom dit boek jouw favoriet is. Kijk behalve naar de foto`s ook naar de layout, de teksten, en de uitvoering van het boek. Misschien heeft dit boek ook wel een bijzondere persoonlijke waarde! Leuk als je dit boek ook meeneemt tijdens het Fotografencafé!

Het Fotografencafé is van 19.30 uur tot ongeveer 22.00 uur. Kom je ook? Stuur ons een e-mail en meld je aan! info@fotografencafe.nl
Entree: € 7,50.

Deze keer is het Fotografencafé in het Grandcafé Halewijn te Amersfoort!

Locatie: Grandcafé Halewijn, Hof 14, 3811 CJ Amersfoort
Datum: donderdag 29 juni 2017
Fotografencafé start: 19h30, eerste presentatie: 20h00
Afronding: 21h30, waarna ongedwongen samenzijn met een hapje en drankje.
Toegang: € 7,50
Facebook event