*Wie gaat er mee naar Armando Jongejan bij Fotofestival Naarden?*

zondag 23 juni om 14:00 uur

In april was Armando Jongejan te gast bij het Fotografencafé Amersfoort. En nu gaan wij naar hém toe, tijdens het FotoFesitval Naarden 2019! Ga je zondag 23 juni mee? We bezoeken onder meer zijn fotoreportage Monnikenleven, in het Naardense Comeniusmseum.

Op verzoek van abt Gerard Mathijsen maakte Armando Jongejan een reportage van de veranderingen binnen de muren van de Sint-Adelbertabdij uit Egmond-Binnen. In Monnikenleven brengt hij het spirituele en het dagelijkse leven van de Egmondse abdijgemeenschap in beeld, gericht op gebed en onderlinge dienstbaarheid. Je ziet verschillende kanten van het dagelijks leven van de monniken, zoals gebedsdiensten, koken, of onderhoud aan het gebouw. Heel indringend zijn de foto’s van het afscheid van een overleden broeder.
Tijdens het Fotografencafé op 5 april vertelde Armando over de dagen dat hij in de Sint-Adelbert abdij was, de mensen die hij daar heeft leren kennen en hoe hij te werk ging.

Monnikenleven is nog tot en met 30 juni te zien in de Tuinzaal van het Comeniusmuseum, tijdens Fotofestival Naarden (locatie7).

We verzamelen in Naarden bij de Gele Loods (Festivalkantoor / kassa) (nummer 5 op kaart)
Tijd: om 14:00hr klaar om de expositie te bezoeken. Kaartjes en vervoer voor eigen rekening.

Blijf op de hoogte van al onze activiteiten!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Fotografencafé Amersfoort Privacy Policy.